ARTIKELS


Ook in 2018 waren Radio MFY en GRK weer aanwezig op het stadsfestival Genk on Stage! Met tal van grote namen op het podium, en een micro in de hand wandelden we het hele weekend door de backstage, om te babbelen met alle artiesten.

Als u inwoner bent van Bree of omstreken hebt u er ongetwijfeld al van gehoord, Slagerij & Traiteur Brebels-Truyen. Ondertussen is de zaak al 60 jaar gevestigd in het centrum van Bree en dat verdient een interessant interview met zaakvoerder Raf. Hoe begon het, en hoe gaat het verder? Kom het hieronder te weten!

Patser, de nieuwste creatie van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah werd afgelopen zaterdag voorgesteld in de Euroscoop in Genk. Samen met hoofdrolspelers Matteo Simoni en Nora Gharib vertelden ze na de film enkele leuke anekdotes en weetjes over de opnames.

Woensdag 13 december 2017 werd de nieuwe F.C De Kampioenen-film 'F.C De kampioenen Forever' voor het eerst vertoond in Genk. Zes uitverkochte zalen genoten van de film en de cast zelf kwam ook langs.

Woensdag 1 november ging ik langs op de 81ste editie van de boekenbeurs in Antwerpen. Met micro en camera in de hand sprak ik met de schrijvers, de interviews kan je hieronder beluisteren.

Elk jaar staan lokale radio MFY en GRK 3 dagen lang samen op het gratis stadsfestival Genk on Stage. Daar worden naast de sfeerverslagen ook interviews afgenomen met nationale en internationale top artiesten.

© 2019 Timo Piredda 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin